هفتمین نشریه بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی

بار دیگری فرصتی شد که قلم را درخدمت فکر و اندیشه بگیریم، در این شماره از نشریه بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی سعی کردیم در حد توان مطالباتی که در اولویت است را مطرح کنیم و در حد توان بتوانیم در حوزه نشریه و رسانه، فرمایشات مقام معظم رهبری آیت الله خامنه ای را به […]

اشتراک گذاری
۲۸ تیر ۱۴۰۱
407 بازدید
نویسنده : روابط عمومی
کد مطلب : 261

بار دیگری فرصتی شد که قلم را درخدمت فکر و اندیشه بگیریم، در این شماره از نشریه بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی سعی کردیم در حد توان مطالباتی که در اولویت است را مطرح کنیم و در حد توان بتوانیم در حوزه نشریه و رسانه، فرمایشات مقام معظم رهبری آیت الله خامنه ای را به منصه ظهور برسانیم، و به نقطه جایابی رسیده و مسیری که ترسیم گردیده است را تبیین کنیم، از دانشجویان توانگر در این زمینه درخواست می شود که در این میدان یاریگر باشند، چرا که دانشجو باید در خط مقدم مطالبات باشد و دغدغه وجه تمایز قشر دانشجو با سایر اقشار جامعه است.

امروز  در حوزه رسانه با جنگ مواجه هستیم و جریان تحریف موشک های بالستیک فکری و فرهنگی را بر روی مباحث هویتی نشانه گرفته تا بتواند، از این طریق به نظام اسلامی ضربه وارد کند، از این پس سعی کردیم رویه “جهاد تبیین” را پیش گرفته و بتوانیم گام هر چند کوچک در این زمینه برداریم.

• صاحب امتیاز : بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • مدیر مسئول : محمدحسین فاتحی
  • سردبیر و صفحه آرا : سپهر کرمی (معاونت رسانه و روابط عمومی)
  • ویراستار : پیام عزیز (معاونت مطالبه گری و گفتمان سازی)
  • نویسندگان :
  • قدرت منطقه ای ایران (کوثر پویانفر)
  • منیره ملایی (عدالت آموزشی برگ برنده ی حل بحران هویت اجتماعی)
  • محمدمهدی انتظار (موقعیت مهدی؛ ساختار شکنی در روایت)
  • محمد راد (بررسی روابط کشورهای مرتجع منطقه با رژیم صهیونسیتی)
  • حجت شکرا.. زاده (آینده روابط ایران و آذربایجان)
  • سهیل فرهمند (عدالت آموزشی از حقیقت تا واقعیت)

جهت دانلود هفتمین نشریه بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی کلیک کنید.