دیدار رسمی، مسئول حوزه بسیج دانشجویی و ریاست محترم دانشگاه

صبح امروز طی یک دیدار رسمی، مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی و ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی به گفت و گو پرداختند.
اشتراک گذاری
669 بازدید
نویسنده : روابط عمومی
کد مطلب : 93

مسئول بسیج دانشجویی؛ ضمن تبریک به حسن انتخاب شایسته ایشان در این مسئولیت، انتظارات بدنه ی دانشجویی از دانشگاه و مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاه مذاهب اسلامی در حوزه بین الملل و جهان اسلام را یاد آور شد.

هم چنین گزارش فعالیت های نیم سال اول تحصیلی و چشم انداز فعالیت های نیم سال آینده، به صورت مستند به ریاست دانشگاه تحویل داده شد.

دکتر صالحی ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی؛ ضمن تبریک ایام الله دهه فجر؛ خاطر نشان کردند بدنه‌ی بسیج دانشجویی از لحاظ جامعیت موضوعات تشکل دانشجویی کم نظیر است و ظرفیت دانشگاه مذاهب اسلامی در موضوعات تخصصی جهان اسلام و بین الملل یک بستر بسیار مهم است که بسیج دانشگاه مذاهب اسلامی به درستی در این تخصص محوری حرکت کرده است.

در پایان دکتر صالحی ضمن قدردانی از فعالیت های انجام شده ابراز امیدواری کردند که در سال تحصیلی پیش رو این مباحث همانند گذشته پیگیری و اجرایی شود.