تاکید بر توسعه روابط علمی و فناوری میان دانشگاه های ژاپن و ایران در دیدار سفیر ژاپن و رئیس دانشگاه

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۱ کد : ۱۵۸ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۵۰۳

دیدار سفیر ژاپن و رئیس دانشگاه

جناب آقای تسوکادا تاماکی سفیر محترم کشور ژاپن به همراه آقای آکیهیده دویو، دبیر اول سفارت در روز چهارشنبه، شانزدهم اسفندماه، در دانشگاه بین‌المللی حضور یافته و با رئیس دانشگاه دیدار داشتند.

در این دیدار یک ساعته، جناب سفیر ژاپن بر اهتمام کشور ژاپن و سفارت آن بر توسعه روابط علمی و فناوری میان دانشگاههای ژاپن و ایران تاکید داشتند و حضور خود در این دانشگاه را ادامه این رویکرد دانستند.

رئیس محترم دانشگاه هم ضمن خیرمقدم و بیان علایق مشترک کهن و جاری ملت ایران با مردم ژاپن و معرفی جامع دانشگاه، زمینه‌های همکاری‌های مشترک علمی و فرهنگی را با دانشگاه‌های ژاپن در حوزة ماموریتی دانشگاه یعنی همگرایی و همزیستی اسلامی ـ انسانی بیان کردند و پاره‌ای از پیشنهادهای اقدامی را ارائه داشتند.

در پایان مقرر شد که گفتگوها و همکاری‌های طرفین برای دست‌یابی مناسب به موضوعات و اقدامات پیشنهادی ارائه شده ادامه یابد.

( ۱ )

نظر شما :